HUNDREOGFEMTIEN er et terrassert funkishus med 29 nye selveierleiligheter i lys og moderne utførelse. De aller fleste leilighetene har fantastisk panoramautsikt mot fjord og fjell. Det er lagt vekt på gode kvaliteter i boligene, både inne og ute. 

Bygget har en stor felles takterrasse med panoramautsikt mot øst, syd og vest.

Med sin nærhet til Ålesund sentrum er HUNDREOGFEMTIEN et naturlig førstevalg for deg som liker tanken på å benytte deg av alle sentrumsfasiliteter, men vil bo rolig og skjermet.

HUNDREOGFEMTIEN er også for deg som ønsker eller har behov for lett fremkommelighet. De fleste leiligheter er utstyrt med tilgjengelig-standard. Fra garasjen er det heis til alle boligetasjer og også til den fantastiske takterrassen.

Det er kun to leiligheter igjen i prosjektet. Og leilighet 5.1 er nå innflytningsklar. En stor og lys leilighet med tre soverom, godt med bodplass, innredning fra HTH og en stor altan på hele 20 kvm. 

Bauta advokatfirma er megler for prosjektet og det er felles visning 23. september. Om du foretrekker kan du ta kontakt med oss for egen visning.

Se hele annonsen Vestvendt leilighet med panoramautsikt – innflytningsklar | FINN.no.

Ta kontakt med Kristine Devold for en samtale og privat visning.